Hizmetlerimiz

Katalog Tasarım

Viva Dizayn Reklam Ajansı olarak katalog tasarım konusunda kendimize güveniyoruz. Firmamız kısa sürede bir çok katalog portföyü oluşturmuştur. "Konya Katalog Tasarım" olarak adlandırdığımız bu projede sizlere katalog tasarım dahil olmak üzere bir çok alandaki portföyümüzü sunmaya devam ediyoruz.Sizde bizi seçerek firmanızı ve ürünlerinizi birbirinden estetik ve özgün tasarımlarla süsleyerek müşterilerinize sunabilir, pazardaki potansiyel müşterilerinizin dikkatlerini üzerinize çekebilirsiniz.

Bir kataloğun içerisindeki ürünleri satabilmek için kaliteli ve estetik bir tasarıma sahip olması gerketiğine inanıyoruz ve titizlikle bu estetiği sağlıyoruz.

Afiş Tasarım

Afişler firmanızı ve ürünlerinizi aynı anda tanıtmak, duyurmak için vazgeçilmez ve yüksek etkili bir reklam seçeneceğidir. Konya Katalog Tasarım olarak firmanızı veya ürününüzü potansiyel müşteri kitlenizin dikkatini çekecek şekilde kreatif afiş çalışmalarıyla tanıtıyoruz. 

Konya Katalog Tasarım olarak afiş tasarımlarınızı yaparken görsellik ve tasarım ile hedef kitleyi etkilemeye, vermek istediğiniz mesajı en iyi şekilde yansıtmaya odaklanıyoruz.

Broşür Tasarım

Bir broşür veya el ilanına ihtiyacınız varsa sizin için "Konya Katalog Tasarım" en  doğru adres olacaktır. Viva Dizayn Reklam Ajansı çatısı altında ekibimizle broşür tasarımı konusunda birçok iş yaptık ve tecrübe edindik. Tasarımlarımızda bize başvuran müşterilerimizin firmalarını sadece metinlerle değil, tasarımımızda kullandığımız renk ve kreaif izler ile en etkili ve akılda kalıcı şekilde tanıtıyoruz.